Organ bekleyen tüm hastalarımıza umut olması dileğiyle 20.10.2019
25 Ekim 2019

20.10.2019 tarihinde, Çukurova Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve organları ailesi tarafından bağışlanan hastamızın karaciğer ve böbrekleri, organ bekleyen hastalara hayat vermek üzere, üç ayrı merkezdeki Organ Nakil Ekibi tarafından alınmıştır. Hastane yönetimi olarak, vefat eden hastamıza Allah’tan rahmet diliyor; yakınlarına ise gösterdikleri sosyal duyarlılıktan dolayı minnettarlığımızı sunuyor ve başsağlığı diliyoruz. Donör organizasyonunda emeği geçen Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü birimimizde görev alan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Organ bekleyen tüm hastalarımıza umut olması dileğiyle…

Başhekim Uzm. Dr. Akif KÜÇÜKCAN