Sağlıklı Beslenme ve Obezite Paneli
12 Nisan 2019

Beni Hafife Alma Projesi kapsamında “Sağlıklı Beslenme ve Obezite Paneli” 7 Kasım 2018 tarihinde hastanemiz konferans salonunda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Ahmet Yücel Çomu ve Gülender Tülü, hastanemiz başhekimi Uzm.Dr. Akif Küçükcan ve yönetim kadrosu, hastanemiz çalışanları ve diğer misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını Uzm.Dr. Akif Küçükcan yaptı. Moderatörlüğünü Uzm.Dr. Büşra Mangtay’ın yaptığı panelde;

• “Obezite nedir? Riskleri nelerdir?” konusu hakkında Dahiliye Uzmanı Dr. Işıl Bilal,

• “Sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme” konusu hakkında Diyetisyen Ayşim Kent,

• “Obeziteye psikiyatrik yaklaşım” konusu hakkında Psikiyatri Uzmanı Dr. Eftale Yalçın tarafından sunum yapıldı.

Sunumların tamamlanmasından sonra gitarda Gamze Demir - Batu Core, neyde Ferhan Gültekin, bağlamada Murat Dönertaş, solistler Hatice Doğan, Nisa Nur Çiçek, Elif Ünnü ve Gamze Demir’in katkılarıyla müzik dinletisi gerçekleştirildi.

• bha1.jpg
  • bha2.jpg